Voor promotie van producten ga je naar WOT productions

Voor promotie van producten ga je naar WOT productions

geschenkenBij een bedrijf is het belangrijk dat je die bekend maakt, om zo nieuwe klanten te werven. Dit kan bij ons WOT productions op een super leuke manier via promotieartikelen met je eigen logo of bedrijfsnaam. De meeste bedrijven gebruiken visitekaartjes, maar die raak je makkelijk kwijt of gooi je bij het opruimen in de prullenbak. Door producten helemaal eigen te maken, zullen mensen dat zien en onthouden.

Ook op het gebied van geschenken ben je bij ons op het goede adres. Wij helpen je  grappige en leuke ideeën te bedenken om je partner te verrassen. Geef uw partner een leuke dopper, daar kan u een persoonlijke tekst op schrijven. Elke keer wanneer hij of zij deze gebruikt leest je partner dat en verschijnt er een lach op het gezicht.

Het ontwerp

Wanneer je iets hebt ontworpen moet het product als de bedrukking goed zijn. Daarom ontvang je bij elke bestelling een gratis digitale drukproef. Zo kan je precies zien hoe het ontwerp eruit gaat zien en of het naar jee behoeften voldoet. Wanneer je tevreden bent, beginnen wij met bedrukken.

Heb je vragen of advies nodig? Op de website wot-p-relatiegeschenken.nl/ vindt je alle informatie die je nodig hebt om in contact met ons te komen!

Geef een reactie