Verschillende soorten gevelreclame

Verschillende soorten gevelreclame

lichtreclameGevelreclame is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Zo kunt u denken aan gevelborden en gevelletters. Gevelreclame valt goed op en dit is een groot voordeel voor uw bedrijf. Het geeft een verzorgd en professioneel uiterlijk aan uw bedrijf. Gevelletters is een van de opties die u kunt kiezen als gevelreclame voor uw bedrijf. U kunt kiezen uit verlichte of onverlichte letters. Deze letters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. De materialen van de letters zijn acrylaat, kunststof en RVS. CD-reclame zorgt ervoor dat uw gevelreclame helemaal wordt gemaakt en gemonteerd, dit is een erg groot voordeel van CD-Reclame. Gevelborden zijn ook verkrijgbaar bij CD-Reclame. Voor gevelborden zijn nog veel meer materialen beschikbaar. Natuurlijk kunnen de gevelborden verlicht worden, zodat uw bedrijf in het donker nog steeds goed opvalt!

Persoonlijke ervaring met gevelreclame

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar gevelreclame. Graag wilde ik een verlicht gevelbord. Gelukkig heeft CD-Reclame van alles in het assortiment, waardoor ik bij hen terecht kon. Zij ontworpen mijn gevelbord en hebben deze later ook geïnstalleerd. Het hele proces is voor mij verzorgd en hier was ik erg tevreden over. Het verlichte gevelbord voor mijn bedrijf is erg mooi geworden en is zowel overdag als in de avond erg opvallend.

Is de gevelreclame van CD-Reclame aan te raden?

De gevelreclame van CD-Reclame is heel erg aan te raden. De service is top en het hele proces wordt goed doorlopen. De uiteindelijke producten hebben goede kwaliteit en zien er erg mooi uit.

Geef een reactie