Prikbord kopen van topkwaliteit

Prikbord kopen van topkwaliteit

whiteboardPersoonlijk hecht ik veel waarde aan topkwaliteit. De prijs is niet superbelangrijk, als het maar goed is. Zo heb ik vorige week een prikbord gekocht bij Whiteboard-Express. Een bedrijf dat algemeen wordt beoordeeld met een 9,2. Een geweldig bedrijf als je het mij vraagt. Zo kan je er al een prikbord kopen vanaf €29,-. Doordat zij beschikken over een groot assortiment, hebben zij altijd hetgeen waar jij naar opzoek bent. De prikborden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, zodat het leuk bij jouw interieur past.

Naast prikborden hebben zij ook alle bijbehorende benodigdheden. Denk hierbij aan:

  • Schrijfwaren
  • Stickers
  • punaises
  • briefpapier

Uitstekende service bij Whiteboard-Express

Mijn ervaring is uitstekend. Zo bezorgen zij alle producten de volgende werkdag als je voor 14:30 besteld. De verzendkosten bedragen €4,95 en ze garanderen de laagste prijzen. Ondanks de nette prijzen leveren zij topkwaliteit en daarom vind ik het ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Vanwege mijn goede ervaringen kom ik hier zeker terug en sluit ik mij helemaal aan bij de algemene beoordeling van 9,2!

Bestelproces

Het bestelproces is perfect geregeld. Binnen enkele minuten heb je een bestelling geplaatst. Zij hechten veel waarde aan veiligheid en daarom hebben zij alles goed beveiligd. Ook heb je de mogelijkheid uit meerdere betaalopties, om het de klant zo eenvoudig mogelijk te maken.

Als er vragen zijn omtrent producten/bestellingen kunnen zij jou te woord staan via de helpdesk. Uiteraard kan je ook mailen of telefonisch contact opnemen. Zij staan je graag te woord!

 

Geef een reactie