Lava Lingewaard, een betrouwbare en betrokken boekhouder

Lava Lingewaard, een betrouwbare en betrokken boekhouder

LavalingewaardBent u op zoek naar een betrouwbare en kundige boekhouder en administrateur in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? Bij Lava Lingewaard bent u aan het juiste adres. Wij werken veel met mkb’ers maar kunnen ook voor u particulier veel betekenen. Lava Lingewaard kan meer voor u betekenen dan alleen de boekhouding. Wij verzorgen uw administratie van de aangiften omzetbelasting tot het inkloppen van bonnetjes. Wij houden van een goede communicatie, bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

Wie is Lava Lingewaard?

Het bedrijf is opgericht door Arjan Hoenselaar. In de loop van jaren heeft hij veel ervaring binnen financiële boekhouding opgedaan. Hij heeft de opleiding SPD Bedrijfsadministratie met succes afgerond en heeft sindsdien al jaren ervaring opgedaan op zelfstandige functies binnen verschillende administratieve bedrijven. Zoals assistant accountant, financieel beleidsmedewerker en als hoofd administratie. In 2012 heeft Arjan LAVA Lingewaard opgericht. Wegens zijn achtergrond heeft hij een stevig fundament gelegd voor een kundig, betrouwbaar en veelzijdig administratief dienstverleningskantoor.

Heeft u vragen voor ons?

Heeft u vragen over ons bedrijf, over onze diensten of over tarieven? Neem gerust contact met ons op door middel van het contactformulier van op onze website of geef ons een belletje. Doorgaans antwoorden wij binnen 24 uur op onze mail. Wij hopen u te kunnen helpen met uw boekhouding en administratie. Ons kantoor is gevestigd in Bemmel, een dorp in de gemeente Lingewaard. Dit ligt tussen de twee grootste steden van Gelderland, namelijk Arnhem en Nijmegen.

Geef een reactie