Goede service en contact bij makelaardij Heezen en Jansen

Goede service en contact bij makelaardij Heezen en Jansen

makelaar ElstBent u op zoek naar een makelaar die er echt voor ú is en helpt bij het gehele proces? Heezen en Jansen is een betrokken makelaar. Sinds september 2008 hebben zij vele gezinnen geholpen bij het verkopen van hun huis en/of het vinden van hun droomhuis. Sinds de start van ons bedrijf specialiseren wij ons in de verkoop, aankoop en het taxeren van particulier onroerend goed. Zo kunnen wij u het beste van dienst zijn en het beste advies geven op ons vakgebied.

Wie zijn Heezen en Jansen?

Bram Heezen en Paul Jansen leiden samen het makelaarskantoor. Het team bestaat uit 2 makelaars, Heezen en Jansen, en 1 binnendienstmedewerker. De communicatie tussen klant en makelaar is dus erg kort. Dit wordt vaak voor onze cliënten als prettig ervaren. Daarnaast zijn onze cliënten erg te spreken over ons enthousiasme en het nakomen van onze afspraken. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten ondersteund worden door het gehele makelaarsproces.

Contact met Heezen en Jansen

Heeft u vragen voor ons over onze werkwijze, het aanbod of een andere vraag? Stuur ons gerust een bericht via de mail of vul het contactformulier in op onze website. Wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur op uw bericht. U bent ook altijd welkom in ons in 2014 volledig vernieuwde makelaarskantoor in Elst.Wij hopen u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste makelaar en u te kunnen adviseren. De koffie staat bij ons altijd voor u klaar!

Geef een reactie