Boekhouding uitbesteden? Bij dit adres voor administratie Breda zit je goed

Boekhouding uitbesteden? Bij dit adres voor administratie Breda zit je goed

Heb jij een eigen onderneming? Overweeg dan om dit uit te besteden bij onze administratie Breda. Er zijn twee redenen waarom een goed geordende administratie van cruciaal belang is. De meeste ondernemers denken dat het alleen voor de belasting is. Natuurlijk moet je sowieso aangifte doen. Maar het is niet de enige reden om je administratie op orde te hebben. Het geeft je namelijk ook inzicht in je bedrijf. Je kunt precies zien welke onderdelen van je bedrijf het goed doen. Als je het echt secuur gaat bijhouden, zie je zelfs duidelijk welke producten je het meeste opleveren.

Boekhouden Breda

Inzichten

Stel dat je twee producten hebt. Het ene product heeft een lage marge en een lage prijs . Het andere product een veel hogere prijs maar ook een hele hoge winstmarge. In je administratie zie je dit precies naast elkaar. Het kan hier zijn dat het eerste product veel beter verkoopt, maar het tweede product veel meer winst oplevert. Als ondernemer is het belangrijk hier inzicht in te hebben. Op gevoel zou je hier zomaar het tweede product uit de schappen kunnen halen. Aan het einde van de maand zie je dan ineens dat je winst een stuk lager ligt. Een goed inzicht op je boekhouding kan je dit soort fouten besparen.

Echt goed doen

Wil je de administratie dus écht goed doen? Dan is het verstandig om dit te laten uitbesteden aan een derde partij. Dan weet je zeker dat het overzicht klopt, en voorkom je hierdoor fouten en gemiste kansen.

Geef een reactie