Alles over Akwadraat leest u hier

Alles over Akwadraat leest u hier

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervoor wilt zorgen dat de wereld steeds duurzamer gaat leven? Dan bent u bij Akwadraat aan het juiste adres! Het is dan ook erg interessant om te weten wie de mensen achter Akwadraat zijn. Leest alles over Akwadraat op de website.

Lourens Aalders is bedrijfs econometrist

Voor hem is het de uitdaging om optimale oplossingen te vinden bij vraagstukken die betrekking hebben tot afval- en reinigingsmanagement. Lourens Aalders is een zeer creatieve en innovatieve man die alles op een realistische en pragmatische manier bekijkt. Complexe vraagstukken zijn voor hem de ultieme uitdaging om zijn meerwaarde in projecten en processen te bewijzen.

Jenny Josqui is bruggenbouwer

Voor haar is het de uitdaging om alle mensen op de wereld mee te krijgen in de veranderingsprocessen om de wereld steeds duurzamer te maken. Om dit te kunnen bereiken heeft ze veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven zoals de overheid en het bedrijfsleven. Ze heeft een zeer heldere visie op verschillende zaken analytisch inzicht en pragmatische instellingen. Door haar ervaring als marktonderzoeker en als marketingmanager heeft ze een goed ontwikkeld klantgevoel. Ze is daarom altijd maatschappelijk betrokken bij de verschillende projecten.

Geef een reactie